Salon Anouck

HAIR - BEAUTY - NAILS

                                                         
                                                         Privacy statement Salon Anouck

Inleiding

Salon Anouck neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met [email protected].


Wie is Salon Anouck?

Salon Anouck is de eenmanszaak Salon Anouck, kantoorhoudende te (6061 CJ) Posterholt aan Monseigneur Koningsstraat, 1, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 12067208.

Wanneer Salon Anouck jouw persoonsgegevens verwerkt, is Salon Anouck de verwerkingsverantwoordelijke.


Hoe gebruikt Salon Anouck jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Salon Anouck persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Salon Anouck voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Salon Anouck worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie
Doeleinde: Financiële administratie
Gegevens: Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam bank/IBAN/BIC), Openstaande saldo
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken belang:
Commercieel belang 
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Facturatie
Gegevens: Bedrijfsnaam, Factuuradres, Bankgegevens (Naam
bank/IBAN/BIC), Openstaande saldo
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Beheer van bestellingen
Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres,
Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer,
Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, KvK-nummer, BTWnummer, Klantnummer
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Afhandelen klachten over het product
Gegevens: NAW-gegevens, Leveringadres, Factuuradres, E-mailadres,
Telefoonnummer, Betalingsgegevens, Accountnummer,
Bestellingnummer, Inhoud van de klacht, KvK-nummer, BTWnummer, Klantnummer
Grondslag: Gerechtvaardigd belang 
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf
Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële
gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren,
Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Afhandelen klachten over de dienst
Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Dossiergegevens, Financiële
gegevens, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren,
Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: CRM
Gegevens: Naam, Gebruikersnaam, E-mailadres, Locatie,
Bestelgeschiedenis, Social media account, Browser, OS, User ID,
Telefoonnummer, Profielfoto
Grondslag: Gerechtvaardigd belang 
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Sollicitatie
Gegevens: Naam, Gebruikersnaam, E-mailadres, Locatie,
Bestelgeschiedenis, Social media account, Browser, OS, User ID,
Telefoonnummer, Profielfoto
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Marketing
Doeleinde: Direct marketing
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer,
Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media
account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Affiliate marketing
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer,
Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media
account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres 
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Nieuwsbrief
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer,
Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media
account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Retargeting
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer,
Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media
account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Social media marketing
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer,
Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media
account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres 
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Behavioural targeting
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer,
Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media
account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Loyaliteitsprogramma
Gegevens: Naam, NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer,
Klikgedrag, Surfgedrag, Interesse in een product, Social media
account, User ID, Bestelgeschiedenis, Post/factuuradres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Website
Doeleinde: Website analytics
Gegevens: Surfgedrag, Locatie 
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: A/B testing
Gegevens: Surfgedrag, Locatie
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Account aanbieden
Gegevens: Naam, Adres, E-mailadres, Gebruikersnaam, Wachtwoord,
User ID, Inhoud van het bericht
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Plaatsen van berichten of reviews
Gegevens: Naam, Adres, E-mailadres, Gebruikersnaam, Wachtwoord,
User ID, Inhoud van het bericht
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang 
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Chatfunctie
Gegevens: Naam, Adres, E-mailadres, Gebruikersnaam, Wachtwoord,
User ID, Inhoud van het bericht
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Beveiliging en fraudebestrijding
Doeleinde: Cameratoezicht
Gegevens: Bewakingsvideo, Bewakingsfoto, Afbeeldingen, Biometrische
identificatiegegevens, Elektronische identificatiegegevens,
Telefoonnummer, Wachtwoord, Financiële middelen, IBAN,
Naam, Adres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Identiteitsverificatie
Gegevens: Bewakingsvideo, Bewakingsfoto, Afbeeldingen, Biometrische
identificatiegegevens, Elektronische identificatiegegevens,
Telefoonnummer, Wachtwoord, Financiële middelen, IBAN,
Naam, Adres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang 
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Beveiliging van gegevens
Gegevens: Bewakingsvideo, Bewakingsfoto, Afbeeldingen, Biometrische
identificatiegegevens, Elektronische identificatiegegevens,
Telefoonnummer, Wachtwoord, Financiële middelen, IBAN,
Naam, Adres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Credit check
Gegevens: Bewakingsvideo, Bewakingsfoto, Afbeeldingen, Biometrische
identificatiegegevens, Elektronische identificatiegegevens,
Telefoonnummer, Wachtwoord, Financiële middelen, IBAN,
Naam, Adres
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Onderzoek & Ontwikkeling
Doeleinde: Marktonderzoek
Gegevens: Gewoonten, Levensstijl, Sociale contacten, Bezittingen,
Reisgedrag, Surfgedrag, NAW-gegevens, E-mailadres, 
Telefoonnummer, Gezondheidsgegevens, Gegevens over het
gedrag
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Wetenschappelijk onderzoek
Gegevens: Gewoonten, Levensstijl, Sociale contacten, Bezittingen,
Reisgedrag, Surfgedrag, NAW-gegevens, E-mailadres,
Telefoonnummer, Gezondheidsgegevens, Gegevens over het
gedrag
Grondslag: Gerechtvaardigd belang
Betrokken
belang:
Commercieel belang
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
 
Hoe verkrijgt Salon Anouck jouw persoonsgegevens?

Salon Anouck heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij gegevens aan ons verstrekt hebt, en omdat Salon Anouck gegevens van andere partijen heeft verkregen. Die andere partijen zijn: website van Salon Anouck.


Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:


Inzage

Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Salon Anouck over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.


Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Salon Anouck. Je kunt verzoeken dat Salon Anouck je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.


Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Salon Anouck te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.


Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Salon Anouck of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.


Gegevensoverdracht

Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van Salon Anouck te verkrijgen. Salon Anouck zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.


Geautomatiseerde verwerking

In alle gevallen waarin er volledig op basis van geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens een besluit over jou genomen wordt, heb je het recht ons te vragen om dat besluit door een persoon te laten heroverwegen. Je mag ons altijd jouw standpunt over dat besluit laten weten, of ons laten weten dat je het niet eens bent met onze beslissing.


Toestemming intrekken

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Salon Anouck je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.


Reactie door Salon Anouck

Een verzoek kan verstuurd worden naar [email protected]. Salon Anouck zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat Salon Anouck een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Salon Anouck je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.


Ontvangers van de persoonsgegevens

De gegevens kunnen worden doorgegeven aan:

  • Partijen die betrokken zijn bij de uitvoering of nakoming van een overeenkomst tussen jou en Salon Anouck

Het kan zijn dat Salon Anouck verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Doorgifte aan derde landen of internationale organisaties

Om (bijvoorbeeld) technische en operationele redenen kan het nodig zijn dat jouw (persoons)gegevens worden doorgegeven aan aan Salon Anouck gelieerde ondernemingen buiten de Europese Economische Ruimte. Omdat de regelgeving op het gebied van de privacybescherming daar mogelijk niet eenzelfde bescherming biedt als binnen de Europese Economische Ruimte, zal Salon Anouck gebruik maken van de EU Model Clauses om jouw privacy zoveel mogelijk te beschermen. Wanneer dat niet mogelijk is, zal Salon Anouck aan jou toestemming vragen om jouw (persoons)gegevens naar landen zonder passend beschermingsniveau door te gegeven. Deze toestemming kun je te allen tijde intrekken.


Geautomatiseerde besluitvorming

Salon Anouck kan gebruik maken van geautomatiseerde besluitvorming op basis van jouw gegevens, wanneer je ons daarvoor toestemming hebt gegeven. Op basis van je profiel is het mogelijk dat jij een aangepaste prijs aangeboden krijgt voor de producten of diensten van Salon Anouck. In alle gevallen van geautomatiseerde besluitvorming heb je de rechten zoals opgenomen in de paragraaf "Wat zijn jouw rechten".


Wat zijn cookies en hoe gebruikt Salon Anouck ze?

Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van Salon Anouck worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet, mobiele telefoon of ander apparaat (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van Salon Anouck worden geplaatst, kunnen jouw Apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.


Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.


Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Salon Anouck je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar [email protected]. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Salon Anouck jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar [email protected]. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.