top of page
logo Salon Anouck Hair- Beauty- Nails
image_edited.jpg

 

 Over Salon Anouck

 

 

Salon Anouck is ontstaan uit de passie van Anouck, die na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij diverse kapsalons in binnen- en buitenland, in 2007 klein begon als Kapsalon Anouck in een bergruimte aan huis in Posterholt.

Door het groeiende aantal tevreden klanten begon Kapsalon Anouck al snel uit haar jasje te groeien. Na precies 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en verhuisde Anouck naar een nieuwe locatie.

In juni 2017 openden de deuren van Salon Anouck aan de Monseigneur Koningsstraat 1 te Posterholt, met de ingang bij de pinautomaat van Geldmaat. We verwelkomen graag dames, heren en kinderen in onze salon voor alles op het gebied van haar en beauty. Bovendien staat er altijd een lekker kopje koffie voor je klaar.

Bij Salon Anouck hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. We willen dat onze klanten zich op hun gemak voelen in onze salon. Daarom streven we ernaar om voortdurend te groeien en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Het volgen van cursussen en trainingen is dan ook een belangrijk onderdeel van onze werkwijze.

Wil je zelf ervaren wat Salon Anouck te bieden heeft? Maak dan een afspraak online of bel ons op 0650684630. Mocht je de gewenste behandeling of tijdstip niet vinden in ons online boekingssysteem, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen bij Salon Anouck!

Met vriendelijke groet,

Anouck

bottom of page